Program: Time Zone, Eastern Standard Time, NY, USA. Contact Us.

10.00 am (EST)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


10.10 - 11.00 am (EST)

Corporate Strategy (50 mins)

Pursuit: Growth Past the Pandemic
How corporate development officers are approaching growth initiatives including acquisitions and divestitures transactions for agility and to improve business performance today and tomorrow.


11.00 - 11.15 am (EST)

Intermission: Comfort Break


11.15 - 12.00 pm (EST)

Policy Outcomes (45 mins)

Explore: On-Shoring Policies & Deal Activity
Biden Administrations “Made in America” Executive Order (EO) seeks to bolster domestic manufactures. Will this EO and anticipated changes to the environmental and sustainable policies stimulate domestic deal activities?


12.00 - 1.10 pm (EST)

Lunch Break


1.10 - 1.50 pm (EST)

Brief Review (40 mins)

Sector Review, What’s Hot, What’s Not?

Outlook: Technology Sub-Sectors
Top three trends shaping the deal activity and which sub-sectors to watch.


2.00 - 2.40 pm (EST)

Brief Review (40 mins)

Outlook: Healthcare
Trends shaping deal activity in the context of Covid-19 and Biden Administration?


2.50 - 3.30 pm (EST)

Brief Review (40 mins)

Outlook: Food and Beverage
Top three trends shaping the deal activity, and why?


3.30 - 3.45 pm (EST)

Intermission and Prep for the Cocktail Competition!


3.45 pm (EST)

‘Dealmakers’ Cocktail Competition and Networking

Details to follow.

9.25 am (EST)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


9.30 - 10.15 am (EST)

Investor Strategy (45 mins)

Quest: Middle-Market Private Equity Investments
Framework and top considerations for sourcing deals, and the toughest challenges for closing investment transactions.


10.15 - 10.30 am (EST)

Intermission: Comfort Break


10.30 - 11.20 pm (EST)

Solutions (50 mins)

Examine: Anatomy of SPAC Exit
Hear how the rise of SPAC’s is shifting the private equity exit strategy, as well as the pros/cons of SPAC versus IPO’s.


11.20 - 1.00 pm (EST)

Lunch Break


1.00 - 1.50 pm (EST)

Deals (50 mins)

Survey: What it Takes to Close Middle Market M&A Deals
Conditions for deals are encouraging including low interest rates and fluid capital markets. Hear from prominent dealmakers on approaches to closing transactions including key-takeaways on due diligence, valuation, and increased competition.


1.50 - 2.30 pm (EST)

Intermission: Comfort Break


2.30 pm (EST)

Virtual Ceremony

Award Categories:

Annual USA M&A Atlas Awards ● Middle Markets
Winners are officially announced and must participate at the virtual ceremony.

Deals of the Year, deal winners must participate.
Outstanding Firms of the Year, firm winners must participate.
Leaders & Dealmakers of the Year, recipients must personally participate.

Reminder, be part of the tradition of excellence. i-Nominate, Deadline – March 12, 2021.

10.05 am (EST)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


10.10 - 10.30 am (EST)

Keynote (20 mins)

Keynote Q&A
To Announce.


10.30 - 10.40 am (EST)

Intermission: Comfort Break


10.40 - 11.30 am (EST)

Solutions (50 mins)

Progress: Wonder Women of Deal Community
Share actionable ideas for creating a “win-win” experience in a demanding, highly competitive business and deal communities.


11.30 - 11.45 am (EST)

Intermission: Comfort Break


11.45 am (EST)

Virtual Ceremony

3rd Annual Top USA Women Dealmakers & Leaders
Winners are officially announced and recipients must personally participate.

Be part of the tradition of excellence. i-Nominate, Deadline – March 19, 2021.