9.25 am (EST, 5 mins)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


9.30 - 10.15 am (EST)

Industry Roundtable (45 mins)

Mid-Year View: Living With & Beyond Covid-19.
Review: Lessons learnt this past year, as well as what are the effect of Covid-19 on restructuring organizations in or out of court.


10.15 - 10.30 am (EST)

Intermission: Comfort Break


10.30 am

Quick Take (20 mins)

Keynote Q&A: Retail
Hear from c-level executive from the industry.


10.50 - 11.30 am

Sector Brief (40 mins)

Rehab & Recovery: Consumer Retail
Explore: Continuing challenges, best restructure options and solutions.


11.40 am

Quick Take (15 mins)

Investor Q&A: Consumer Brands
Hear from c-level executive from the industry.


12.00 - 1.30 pm (EST)

Lunch: Break


1.30 pm

Quick Take (20 mins)

Keynote Q&A: Energy
Hear from c-level executive from the industry.


1.50 - 2.30 pm

Sector Brief (40 mins)

Rehab & Recovery: Oil and Gas
Explore: Evolving trends, persistent issues, and pragmatic solutions.


2.30 - 2.50 pm (EST)

Intermission: Comfort Break


2.50 - 3.30 pm

Industry Brief (40 mins)

Valuations: The Covid Gap
Examine: Effect of Covid-19 on valuations in the context of “feasibility” and plan confirmations.

9.25 am (EST)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


9.30 - 10.15 am (EST)

Deals Brief (45 minutes)

Distressed M&A: Deals and Steals
Share: What buyers need to know about out-of-court versus bankruptcy M&A transactions, including the risks and benefits associated with of each approach.


10.15 - 10.40 am (EST)

Intermission: Comfort Break


10.40 - 11.10 am

Quick Take (30 mins)

Keynote Q&A: Distressed Debt
Hear from c-level executive from the industry.


11.15 - 12.00 pm

Investors (45 mins)

Distressed Investing: Winning Strategies
Share: Different investors, different strategies – from in-court asset buy, loan to takeovers or buyout of under performing assets; and how best to execute specific investing strategy in a competitive environment.


12.00 - 1.10 pm (EST)

Lunch: Break


1.10 - 2.00 pm

Sector Brief (50 mins)

Healthcare: Rehab & Recovery, Hospitals
Explore: Impact of Covid-19, underlying challenges, and potential solutions.


2.00 - 2.30 pm (EST)

Intermission: Comfort Break


2.30 pm (EST)

Virtual Ceremony

Awards Categories

13th ANNUAL TURNAROUND ATLAS AWARDS
Winners are officially announced, and award recipients must participate.

Restructuring Transactions & Deals, awards
Leaders & Professional (recipient must personally participate), awards
Outstanding Firm, Global / Large, awards

Reminder be part of the tradition of excellence. i-Nominate, Deadline – March 31, 2021.

9.00 am (EST)

Registration Log-In Opens (Working Copy, Subject to evolutions.)


9.10 - 9.30 am

Quick Take (20 mins)

Keynote Q&A: Real Estate
Hear from c-level executive from the industry.


9.40 - 10.30 am

Sector Brief (50 mins)

Commercial Real Estate
Explore: COVID-19 has had the greatest effect on commercial real estate – from retail, hospitality to industrials. Discover the duration of the crisis, path to recovery and if now is the time to buy distressed properties.


10.30 - 10.50 am (EST)

Intermission: Comfort Break


10.50 - 11.30 am

Solutions (40 mins)

Progress: Wonder Women of Restructuring
Hear from leading women in the industry on how they strive to achieve success as well as deliver
value at their firms and clients alike.


11.30 - 11.45 am (EST)

Intermission: Comfort Break


11.45 am (EST)

Virtual Ceremony

Awards Categories

13th ANNUAL TURNAROUND ATLAS AWARDS
Winners are officially announced, and award recipients must participate.

Industries/Sectors Restructuring Transactions & Deals, awards
Outstanding Firms, Middle Markets and Boutique, awards

Reminder be part of the tradition of excellence. i-Nominate, Deadline – March 31, 2021.