Program: Time Zone, Eastern Standard Time, NY, USA. Contact Us.

10.00 am (EST)

Registration Log-In Opens. (A Working Copy, Subject to evolutions.)


10.10 - 11.00 am (EST)

Corporate Strategy (50 mins)

Pursuit: A New World, Growth Priorities Beyond Pandemic

Explore: How are companies evaluating their growth options in the age of global pandemic, including acquisition strategy to build competitive advantage.


11.00 - 11.15 am (EST)

Intermission: Comfort Break


11.15 - 12.00 pm (EST)

Deals (45 mins)

Explore: Deal Activity from Around the World

Hear from dealmakers about which regions to watch and why?


12.00 - 1.30 pm

Lunch Break


1.30 - 2.30 pm (EST)

Brief (60 mins)

Global Sectors: What’s Hot, What’s Not?

Consumer, Pharma, Tech sectors and key-takeaways on top trends shaping deal activity in these industries world-wide.


2.30 (EST)

Virtual Ceremony

Award Categories:

12th Annual M&A Atlas Awards ● Global Markets
Winners are officially announced and must participate at the virtual ceremony.

Regional Markets: Americas, Latin America Deal of the Year, awards
Global Sectors Middle Markets: Industries, Deal of the Year, awards

Validate Your Success, contact us for info or to confirm your participation.

7.00 - 8.00 am (EST)

Virtual Ceremony (60 mins)

Award Categories:

Registration Log-In Opens, Worldwide

12th Annual M&A Atlas Awards ● Global Markets
Winners are officially announced and must participate at the virtual ceremony.

Regional Markets: Asia Pacific, Europe, Middle East, Africa, Deal of the Year, awards


10.00 am (EST)

Registration Log-In Opens. (A Working Copy, Subject to evolutions.)


10.10 - 11.00 am (EST)

Investor Roundtable (50 mins)

Quest: Global Private Equity Investments

Framework and key considerations for making investments and deals decisions.


11.00 - 11.20 am (EST)

Intermission: Comfort Break


11.20 - 12.00 pm (EST)

Keynote Dialogue (40 mins)

Leaders: Limited Partners

Listen to how decisions on fund versus co-and direct investments have changed over the course of last year; and why?


12.00 - 1.00 pm (EST)

Lunch Break


1.00 - 1.45 pm (EST)

Strategy (45 mins)

SPACS: Going Global?

Amid uncertain M&A activity in 2020, the biggest trend to emerge is summed up in four letters – SPAC. Hear how the rise of SPAC’s is shifting the global deals landscape including effect on valuations and search for “quality” target takeovers.


1.45 - 2.00 pm (EST)

Intermission: Comfort Break


2.00 - 2.45 pm (EST)

Deals (45 mins)

Success: M&A Leadership Lessons from 2020

Hear from distinguished dealmakers on approaches to closing consequential transactions amid pandemic and volatile markets, as well as what to expect this year.


2.45 - 3.15 pm

Intermission: Comfort Break


3.15 pm (EST)

Virtual Ceremony

Award Categories:

12th Annual M&A Atlas Awards ● Global Markets
Winners are officially announced and must participate at the virtual ceremony.

Global Deals of the Year, deal winners must participate.
Global Outstanding Firms of the Year, firm winners must participate.
Global Leaders & Dealmakers of the Year, recipients must personally participate.

Validate Your Success, contact us for info or to confirm your participation.