Program: Got Great Ideas? To Participate, Contact Us.

10.00 am (EST)

Registration Log-In Opens.


10.10 – 10.50 am (EST)

Industry (40 mins)

Industry: The Big Picture
Session will present expert insights on how the industry was affected due to the Covid – 19 Pandemic, as well as strategies to innovate and deliver cost-effective, quality care.


10.50 – 11.00 am (EST)

Comfort Pause


11.00 – 11.45 am (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Hospitals: Future Beyond Pandemic
Experts will share ideas on key management priorities to create financial stability as well as investing in innovation.


11.50 – 1.20 pm (EST)

Lunch Break


1.20 pm (EST)

Registration Log-In Opens.


1.30 – 2.15 pm (EST)

Strategy (45 mins)

Restructuring: Steps for Best Outcomes
Retail-style clinics, telemedicine, to regulation pose vast challenges to hospital and care systems. This session will review how to effectively restructure organizations for viability including A&D.


2.15 – 2.30 pm (EST)

Comfort Pause


2.30 – 3.20 pm (EST)

Investors (50 mins)

Investing: Health Care Practices
Investors will focus on how to source deals in Acute Care, Physician-driven and Specialty care sub-sectors including review of regulation and deal structures for successfully closing deals.


3.30 pm (EST)

Recap

Views: Top Take-Aways
Interactive: Speakers and forum participants are invited to share their one-top prediction for the upcoming year.


Health Care Systems, Part 1 of the Series Concludes

10.10 am (EST)

Registration Log-In Opens.


10.15 – 11.00 am (EST)

Industry (45 mins)

TeleHealth: Rising Momentum
Experts will share insights on how the industry has evolved due to the Covid – 19 along with growth-generating deals and capital strategies such as SPAC’s.


11.00 – 11.15 am (EST)

Comfort Pause


11.15 – 12.00 pm (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

MedTech:
Panel discussion on deals outlook for year ahead, driven by xxx.


12.00 – 1.40 pm (EST)

Lunch Break


1.40 pm (EST)

Registration Log-In Opens.


1.45 – 2.30 pm (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Healthcare IT & Big Data
Panel discussion on deals outlook for year ahead, driven by xxx.


2.30 – 2.40 pm (EST)

Comfort Pause


2.40 – 3.30 pm (EST)

Investors (50 mins)

HealthTech Investing: What’s Hot, Why
Investors share their competitive investment strategy for deal source and valuation multiples for the year ahead.


3.40 pm (EST)

Recap (20 mins)

Views: Top Take-Aways
Interactive: Speakers and forum participants are invited to share their one-top prediction for the upcoming year.


Healthcare Tech, Part 2 of the Series Concludes

10.10 am (EST)

Registration Log-In Opens.


10.15 – 11.00 am (EST)

Strategic (45 mins)

Corporate Growth Strategy
Development officers and advisors share what lessons were learnt due to the Pandemic and what considerations are driving deal strategies.


11.00 – 11.15 am (EST)

Comfort Pause


11.15 – 12.00 pm (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Pharma:
Panel discussion on deals outlook for year ahead, driven by xxx.


12.00 – 1.40 pm (EST)

Lunch Break


1.40 pm (EST)

Registration Log-In Opens.


1.45 – 2.30 pm (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Devices:
Panel discussion on deals outlook for year ahead, driven by xxx.


2.30 – 2.40 pm (EST)

Comfort Pause


2.40 – 3.30 pm (EST)

Investors (50 mins)

Life Sciences Investing: What’s Hot, Why
Investors share their framework for investing in various sub-sectors, challenges and valuation multiples for the year ahead.


3.40 pm (EST)

Recap (20 mins)

Views: Top Take-Aways
Interactive: Speakers and forum participants are invited to share their one-top prediction for the upcoming year.


Life Sciences, Part 3 of the Series Concludes