Program. Got Great Ideas? To Participate, Contact Us.

8.50 am (EST)
8.55 am (EST, 5 mins)

Registration Log-In Opens
Day 1: Co-Host Welcome Remarks


9.00 - 9.45 am EST

Business Roundtable, 45 mins

Growth: Strategies for mid-market companies to move beyond the Covid-19 Pandemic

Scale of challenges, re-calibrate strategies for performance outcomes.

Moderator:
Claudine M. Cohen, Managing Principal, CohnReznick
Speaker:
John Ferrara, Founder & CEO, Capstone Headwaters
Gireesh Sonnad, CEO, Silverline
Robert J.P. Koven, Managing Director, Leonis Partners

9.45 - 10.30 am EST

Investors Roundtable, 45 mins

Private Equity: Investment Priorities

Re-visit framework for investments and smart deal decisions.

Moderator:
Margaret Shanley, Principal, CohnReznick
Speaker:
Scott McDonough, Co-Founder, Managing Director, Alta Growth Capital
Matthew J. Nordgren, Founder & Managing Partner, Arcadian Capital Partners
Lami Ajibesin, CPA, Managing Partner, Anchin Accountants & Advisors

10.30 - 10.30 am EST

Intermission: Comfort Break


11.30 – 12.00 pm EST

Virtual Ceremony (45 mins)

Americas M&A Atlas Awards, “Leaders & Dealmakers of the Year”, Winners

Officially announced and the recipients must participate.


12.15 - 1.15 pm EST

Lunch Break


1.15 - 2.00 pm EST

Deals Brief, 45 mins

Sector Review: Healthcare M&A

Recent Developments and Outlook.

Moderator:
Deven Monga, Senior Director, M&A and capital Markets, DFIN
Speaker:
John W. Jones, Jr. Partner, Troutman Pepper Hamilton Sanders LLP
Eddy Kim, Managing Director, Evercore

2.00 - 2.45 pm EST

Deals Brief, 45 mins

Sector Review: Technology M&A

Recent Developments and Outlook.

Moderator:
Forrest Doane, Senior Director, DFIN
Speaker:
Mike Firmage. Managing Director, Horizon Partners
Alexander Ditchfield. Director, BDA Partners
Terry Jiang. Director, Vaquero Capital

2.45 - 3.00 pm EST

Intermission: Comfort Break


3.00 - 4.00 pm EST

Virtual Ceremony, 60 mins

Americas M&A Atlas Awards, Winners

“Industries Deals of the Year” announced live and deal winners must participate.


4.00 pm EST

Day 1: Virtual Forum & Awards Celebration, Adjourns

9.40 am (EST)
9.45 am (EST, 5 mins)

Registration Log-In Opens
Day 2: Co-Host Welcome Remarks


9.50 – 10.20 am EST

Discussion (30 mins)

Spotlight Q&A: Maximizing the Value of Your Business for Sale in M&A.

Moderator:
Kison Patel, Founder, M&A Science

10.20 – 10.35 am EST

Intermission: Comfort Break


10.40 – 11.25 am EST

Industry Brief (45 mins)

Review: Rise of SPACs

What to expect the year ahead and strategies for private equity sponsors.

Moderator:
Mitchell Nusbaum, Vice Chair, Loeb & Loeb LLP; Co-Chair, Capital Markets and Corporate, Loeb & Loeb
Speakers:
Will Heldfond, Vice President, True Wind Capital Management, L.P.
George Kaufman, Partner and Head of Investment Banking, Chardan Capital Markets, LLC
John Lipman, Partner and Managing Director of Investment Banking, Craig-Hallum Capital Group LLC

11.25 – 11.30 am EST

Intermission: Comfort Break


11.30 – 12.10 am EST

Lenders Brief (40 mins)

Private Debt: Structures in Light of Covid-19 Pandemic

Creative deal structures and impact on private equity investment strategies.

Speakers:
Kevin Meyer, Director, Churchill Asset Management
Tom Aronson, Partner & Head of Originations, Monroe Capital LLC
Brett A. Hickey, Chief Executive Officer, Star Mountain Capital

12.15 – 1.30 pm EST

Lunch Break


2.00 – 3.30 pm EST

Virtual Ceremony

Americas M&A Atlas Awards, Winners

“Deal of the Year” announced live and recipients must participate.
Outstanding Firm of the Year” announced live and recipients must participate.


4.00 pm

Day 2: Virtual Forum & Awards Celebration, Adjourns

9.40 am (EST):
9.45 am (EST, 5 mins):

Registration Log-In Opens
Day 3: Host Welcome Remarks


9.50 – 10.20 am EST

Industry Spotlight (30 mins)

Spotlight Q&A: Progress: Diversity and Inclusion

To Announce.


10.20 - 10.30 am EST

Intermission: Comfort Break


10.30 - 11.20 am EST

Virtual Ceremony, 50 mins

Americas Rising Dealmakers Awards, Winners

Winners announced live and recipients must participate.


11.30 am EST

Day 3: Virtual Forum & Awards Celebration, Concludes