Program: Got Great Ideas? To Participate, Contact Us.

9.45 am (EST)

Registration Log-In Opens.


9.50 – 10.45 am (EST)

Industry (50 mins)

Industry: The Big Picture
Review of how the industry has evolved as a result of Covid – 19 pandemic as well as strategic deals opportunities.


10.45 – 11.00 am (EST)

Comfort Break


11.00 – 11.45 am (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Hospitals: Recovering from Disruption
Priorities, restructuring for operational, financial stability and innovation.


11.50 – 1.20 pm (EST)

Lunch Break


1.20 pm (EST)

Registration Log-In Opens.


1.30 – 2.15 pm (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

Senior & Nursing Care: Re-configure Business Model
Covid’s unique impact on the industry, risks and how to attract investments.


2.15 – 2.30 pm (EST)

Comfort Pause


2.30 – 3.20 pm (EST)

Investors (50 mins)

Care Providers: Investments & Deal Opportunities
Outlook for hottest investments in sub-sectors including physician specialties and behavioral care facilities.


3.30 pm (EST)

Day 1, Concludes

8.50 am (EST)

Registration Log-In Opens.


9.00 – 9.45 am (EST)

Sub-Sector Brief (45 mins)

TeleHealth: Rising Momentum
Key developments in virtual care solutions and how to spot and invest in innovative companies.


9.45 – 10.00 am (EST)

Comfort Pause


10.00 – 10.40 am (EST)

Asset Brief (40 mins)

Real Estate: Unlock Capital & Divestment Strategy
Healthcare providers strategy to include real estate portfolio and how best to optimize their holdings including financing and divestment’s options.


10.40 – 10.50 am (EST)

Comfort Pause


10.50 – 11.40 am (EST)

Investors (50 mins)

Investments: Deal Source & Financing
Seasoned investors share their investment strategy, level of competition and financing in a “living with Covid” environment.


11.40 – 11.50 am (EST)

Comfort Pause


11.50 – 12.35 pm (EST)

Deals Recap (45 mins)

Predictions 2022: Healthcare M&A
Insights from successful dealmakers for the year ahead.


12.45 pm (EST)

Forum Concludes